Italská klobása Salumi del Castello Salsiccia Catena Dolce se připravuje z namleté směsi vepřové plece, bůčku soli a koření. Směs se plní do přírodních vepřových střívek, která se následně propíchnou a ručně spletou do charakteristického tvaru řetízku. Poté klobása zraje po dobu minimálně 30 dní.
minimální váha kus: 500g
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
Vepřové maso, sladká paprika, sůl, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, fenykl, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E250
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Skladujte v lednici při teplotě do 4°C a spotřebujte co nejdříve.
Energetická hodnota na 100 g 2021 kj / 483 kcal
Tuky (g): 39,70 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 14,1 / Sacharidy (g): 1,3 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 30,10 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 4,7
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie