Typický kalábrijský roztíratelný salám Salumi del Castello Nduja Piccante se vyznačuje obzvláště rozhodnou a silnou chutí. Je to příspěvek Kalábrie k mnoha druhům italského salumi a pochází z oblasti kolem malého kalábrijského města Spilinga. Můžete použít jako pomazánku na chleba, nebo třeba na vylepšení omáčky na těstoviny.
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
Vepřové maso, feferonka, sůl, cukr: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, antioxidant fenykl: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 2264 kj / 541 kcal
Tuky (g): 55,20 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 17,7 / Sacharidy (g): 1,1 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 10,80 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 1,5
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie