Typický kalábrijský roztíratelný salám Salumi del Castello Nduja Piccante se vyznačuje obzvláště rozhodnou a silnou chutí. Je to příspěvek Kalábrie k mnoha druhům italského salumi a pochází z oblasti kolem malého kalábrijského města Spilinga. Můžete použít jako pomazánku na chleba, nebo třeba na vylepšení omáčky na těstoviny.
Minimální váha kusu: 450g
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
Vepřové maso, feferonka, sůl, cukr: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, antioxidant fenykl: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 2264 kj / 541 kcal
Tuky (g): 55,20 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 17,7 / Sacharidy (g): 1,1 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 10,80 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 1,5
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie