Italský salám Salumi del Castello Capocollo Dolce

EAN: 555550013

Italský salám Salumi del Castello Capocollo Dolce se připravuje ze speciální části prasete z vrchní časti panenky. Maso má 3-4 cm vrstvu tuku, která ho udržuje měkké během fází zrání. Solení masa trvá čtyři až osm dní, poté se přidají se zrnka černého pepře a poté se zabalí do prasečí temenní bránice. Po dokonalém nasolení masa se maso sváže přírodním motouzem a zavěsí se ke zrání, které trvá i 100 dní.


Uvedená cena je za 1kg

790.00 Kč Cena včetně DPH

Skladem

Salumi del Castello Capocollo Dolce (CAPOCOLLO_1.jpeg)

Parametry produktu

  • OBECNÉ PARAMETRY
  • Typ Capocollo
  • Vlastnosti Pikantní

SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.


Oblast:

Kalábrie


„CALABRIA"


×
Porovnání produktů

Porovnat produkty