Krátké těstoviny Divella Elicoidali No.22 500g

Divella Elicoidali No.22 500g

EAN: 8005121000221

Italské těstoviny Divella Elicoidali No.22 mají šroubovitý tvar se spoustou drobných rýh, které se udrží v jakékoli omáčce.

27.00 Kč Cena včetně DPH

Skladem

Divella Elicoidali No.22 500g (pasta-di-semola-elicoidali-500-1.jpg)
  • Divella Elicoidali No.22 500g (pasta-di-semola-elicoidali-500-2.jpeg)

Parametry produktu

  • Typ Elicoidali
  • Vlastnosti Krátké
  • Hmotnost balení 500g

SLOŽENÍ:

Semolina z tvrdozrnné pšenice, voda.

ALERGENY:

Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.

NÁVOD NA PŘÍPRAVU:

Vložte do vroucí osolené vody a vařte 9 minut mírném ohni.

NUTRIČNÍ HODNOTY:

Energetická hodnota na 100 g 1508 kj / 355 kcal  - scezené

Tuky (g): 1,7  z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,9 /  Sacharidy (g): 72 , z toho Cukry (g): 3,9 /  Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 72 / Vláknina (g): 2,8  /  Bílkoviny (g): 13 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,004



Logo Divella

DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE

První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.

Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.


Oblast:

Puglia


„Puglia"


×
Porovnání produktů

Porovnat produkty