Italská klobása Salumi del Castello Salsiccia Girello Piccante (curva)

EAN: 2210574000000

Italská klobása Salumi del Castello Salsiccia Girello Piccante. (curva) je vyrobena z hrubě mleté vepřové plece, vepřového podžebří i se sádlem, soli a pikantní papriky. tato směs se plní do vepřových střívek, které se následně propíchnou a ručně spletou do charakteristického tvaru. Klobása poté zraje ve specifickém prostředí po dobu nejméně 30 dnů.

Přibližná váha balení: 300g

129.00 Kč Cena včetně DPH

Skladem

Salumi del Castello Salsiccia Girello Piccante (curva) (Sal_girelo_pic.png)
  • Salumi del Castello Salsiccia Girello Piccante (curva) (SALSICCIA_CURVA.jpeg)

  • Super cena

Parametry produktu

  • Super cena
  • Typ Salsiccia
  • Vlastnosti Pálivá
  • Hmotnost balení 250g

Složení:

Vepřové maso, sůl, feferonka, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, fenykl, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E252

Alergeny:

NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA

Skladování:

Skladujte v lednici při teplotě do 4°C a spotřebujte co nejdříve.

Nutriční hodnoty:

Energetická hodnota na 100 g 2038 kj / 487 kcal

Tuky (g): 40,20  z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 14 /  Sacharidy (g): 1,4 z toho Cukry (g): <0,1 /  Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 /  Bílkoviny (g): 29,80 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 4,4


SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.


Oblast:

Kalábrie


„CALABRIA"


×
Porovnání produktů

Porovnat produkty